YING YANG WOK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ying Yang Wok. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 20:53 Twee maaltijden besteld maar het was zeer karig en in 1 gerecht zat echt veel te veel zout. Uiteindelijk na een paar happen weggegooid!
5 apr 2024 om 10:52 Erg lekker en goed kwalitatief eten, wel duur doordat de minimumprijs €35 is + bezorgkosten totaal €40. Te hoog. Jammer, anders zou ik nog een keer hier bestellen.
3 apr 2024 om 0:12 Het eten was super lekker en van kwaliteit zou hier zeker weer bestellen.
2 apr 2024 om 10:26 Quality of food is poor. Tasteless rice wok and frozen reheated crispy rolls. Not worth the money.
31 mrt 2024 om 8:34 Snel en warm bezorgd. Eten was zeker van kwaliteit.
31 mrt 2024 om 0:02 Lekker gegeten en een snelle bezorging helemaal top dit
31 mrt 2024 om 0:01 Wok was lekker en loempias waren top
30 mrt 2024 om 23:56 Heerlijk gegeten en snel bezorgd.
29 mrt 2024 om 6:51 Heel slecht deze mensen laten je wachten op je bestelling die niet aankomt en ze nemen ook geen contact met je op
28 mrt 2024 om 14:44 Ik kreeg me bestelling verkeerd en geen geld terug
27 mrt 2024 om 10:33 Leider waren die Getränke falsch geliefert… auch das Essen war nicht wie gewünscht…
24 mrt 2024 om 10:09 Gadverdamme vieze eetzaak