YING YANG WOK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 74 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ying Yang Wok. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 4:27 Awful! Food never came
9 mei 2024 om 14:12 Totaal geen aanrader. Het duurde bijna 2 uur voordat ik mijn bestelling kreeg. Ik had met garnaal bestelt zat geen enkele garnaal in. Probeerde een aantal keer te bellen naar de zaak maar er werd niet opgenomen. Heel moeilijk bereikbaar.
6 mei 2024 om 2:24 Het duurde 1 uur. Bestelling klopte niet. Ik heb contact genomen, kreeg ik een andere restaurant aan de telefoon. Ze zeiden dat ze restaurant zouden bellen en mij terug zouden bellen. Niet gedaan, hebben ze daarna hun telefoon uitgezet.
30 apr 2024 om 0:59 Eten is nooit aangekomen, hier bestel ik dus nooit meer
28 apr 2024 om 14:03 2,5 uur gewacht op bestelling, alles was lauw en verkeerde gerechten gekregen
28 apr 2024 om 3:34 Kwam snel aan en was erg lekker
15 apr 2024 om 20:53 Twee maaltijden besteld maar het was zeer karig en in 1 gerecht zat echt veel te veel zout. Uiteindelijk na een paar happen weggegooid!
5 apr 2024 om 10:52 Erg lekker en goed kwalitatief eten, wel duur doordat de minimumprijs €35 is + bezorgkosten totaal €40. Te hoog. Jammer, anders zou ik nog een keer hier bestellen.
3 apr 2024 om 0:12 Het eten was super lekker en van kwaliteit zou hier zeker weer bestellen.
2 apr 2024 om 10:26 Quality of food is poor. Tasteless rice wok and frozen reheated crispy rolls. Not worth the money.
31 mrt 2024 om 8:34 Snel en warm bezorgd. Eten was zeker van kwaliteit.
31 mrt 2024 om 0:02 Lekker gegeten en een snelle bezorging helemaal top dit